Vår visjon:
– God smak og God samvittighet.
– Et så rent og ærlig produkt som mulig.
– Oppmuntre til bevisste valg gjennom å benytte kun de beste råvarene.

Godt Brød åpnet dørene for første gang 9.desember 1995 i Bergen by. Den deilige duften av nybakte økologiske boller og brød bredte seg mellom de små bergenshusene. Inn i Hollendergaten, bort til Korskirken og nedover den brosteinsbelagte Korskirkeallmenningen. Gjennom nøkkelhull og lufteventiler, under dørsprekker og inn vinduer på gløtt spredte den uimotståelige bakeduften seg. Bergenserne strømmet ut i gatene og inn den åpne døren til vårt første, økologiske bakeverksted.

Mottakelsen blandt bergenserne var varm og hjertelig. Den kvalitet og kunnskap Godt Brød var i besittelse av, var nettopp det kundene hadde savnet. Her var det bakerne selv som satte deigen, eltet og knadde hvert eneste produkt og som selv sto bak disken. Og slik har vi gjort det siden. 

Fordi vi bedriver ekte håndverk heter bakeriene våre bakeverksted. Maten vår er i all hovedsak økologisk. Laget av kortreiste og uforskammet opplagte råvarer. Dyrket frem av hyggelige bønder som driver økologisk landbruk av kjærlighet til jorden og oss som bor her. Nybakte brød. Himmelske boller. Påsmurte rundstykker og baguetter. Kaffe. Juice. Frokost. Lunsj. Mange velger oss av ren ideologi. De fleste velger oss på grunn av smaken. 

Hjemmeside: Godt Brød – Om oss og tanken bak (godtbrod.no)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *